Aqua Sphere SEA-CLR anti-fog spray
Aqua Sphere SEA-CLR anti-fog spray

Aqua Sphere SEA-CLR anti-fog spray

SA2040940
Niet op voorraad
€ 11,95

De Aqua Sphere SEA-CLR anti-fog spray in een eco-vriendelijke manier om je zwembril schoon te maken en te voorzien van een laagje dat beslaan van de zwembril tegen gaat. De verpakking bevat 10 milliliter van de spray en heeft een handige pen vorm. Zo kan je deze makkelijk aan je zwemtas klikken, waardoor je de spray niet kwijt raakt.

Omschrijving

De Aqua Sphere SEA-CLR anti-fog spray is gemaakt in Italië en bevat geen allergenen en is niet getest op dieren. Spuit de spray vanaf 10 centimeter op de zwembril en was vervolgens voorzichtig met schoon water. Hou de spray buiten het bereik van kinderen, spuit niet in je ogen, gebruik de spray ook niet voor contactlenzen en bescherm de verpakking tegen direct zonlicht. 

Product details

About Aqua Sphere

De zwembrillen van Aqua Sphere zijn van goede kwaliteit en kunnen gedragen worden tijdens trainingen en wedstrijden. Vooral in het open water zwemmen en triatlon zwemmen staan de brillen van Aqua Sphere bekend om hun goede prestaties. In 1998 is Aqua Sphere begonnen in het Italiaanse plaatsje Genoa. Op zoek naar meer comfort voor de zwemmer zijn door Aqua Sphere diverse ontwikkelingen in gang gezet. Een wijd blikveld met onbelemmerd zicht en makkelijk in te stellen hoofdbandjes zijn een paar voorbeelden van deze ontwikkelingen. Vandaag de dag is Aqua Sphere nog steeds bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de zwembril. In samenwerking met topsporters worden steeds weer innovaties gedaan om de technologie, het comfort en de kwaliteit te verbeteren.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.