Swim Secure Mesh Kit Bag
Swim Secure Mesh Kit Bag
Swim Secure Mesh Kit Bag
Swim Secure Mesh Kit Bag
Swim Secure Mesh Kit Bag
Swim Secure Mesh Kit Bag

Swim Secure Mesh Kit Bag

B001
Op voorraad
€ 10,95

De Swim Secure Mesh Kit Bag is een Handige tas om je natte zwemspullen in op te bergen. Het gaas zorgt ervoor dat alles goed kan drogen en niet gaat stinken terwijl het in je tas zit. Ideaal om de gebruike Dry Bags en Tow Floats van Swim Secure in op te bergen na het zwemmen.

Kleur
  • Zwart

Omschrijving

Handige tas van gaas om al je zwemspullen, zowel droog als nat in mee te nemen. Geschikt voor een wetsuit en handdoek. Voor trainingsmaterialen als zoomers, kickboard, paddles en pull buoy. Of voor je Swim Secure Tow Float of Dry Bag. Het gaas zorgt ervoor dat je zonder problemen je natte zwemspullen mee naar huis kan nemen.

  • Grote tas van gaas met koord om dicht te trekken
  • Handig voor al je zwemspullen, zowel droog als nat
  • Droogt snel op
  • Schouderbanden om makkelijk als rugtas mee te dragen
  • Formaat: 48 cm x 65 cm

Product details

2 Items
0735850155876
735850155876

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.