Zoggs Elite Towel
Zoggs Elite Towel

Zoggs Elite Towel

300620
Op voorraad
€ 24,95

De hoge kwaliteit Microvezel handoek van Zoggs is voor allerlei doeleinden te gebruiken. De handoek neem super veel water op en droogt zeer snel. Zelfs na het drogen is de handdoek nog erg zacht. Al deze voordelen maakt de handoek ideaal om jezelf af te drogen tijdens een wedstrijd, na een training of gewoon na het douchen. 

Omschrijving

  • Micro fibre - speciale sneldrogende en zachte microvezels
  • Lichtgewicht, compact en scheurvast
  • Inclusief handige opberg etui
  • Grootte: 80cm x 40cm

Product details

2 Items

About Zoggs

De oorsprong van Zoggs bevind zich in Australië, waar de thuisbasis Sydney is. In 1992 was Zoggs het eerste merk dat standaard UV bescherming en gesplitste hoofdbanden op alle zwembrilletjes bood. Zoggs werd omarmd door de Australische zwemster Dawn Fraser. Het jaar daarop werd de "Zoggy seal" het icoon van de merk identiteit van Zoggs. Vandaag de dag is Zoggs een belangrijk wereldwijd merk van zwembrillen, trainingsbenodigdheden, zwemkleding en andere gerelateerde producten.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.