Over ons

De webshop

Zwembrilletjes.eu wil een uitgebreid aanbod van zwembrilletjes aanbieden aan de zwemliefhebber. Begonnen met brilletjes van het merk Zoggs is het de bedoeling om uit te breiden naar dé webshop met de meeste keuze op het gebied van oogbescherming tijdens het zwemmen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en een zwembrilletje moet daar natuurlijk ook aan voldoen. Je krijgt zin om te gaan zwemmen met een zwembril van Zwembrilletjes.eu. 

Om ons assortiment te verbeteren en uit te breiden horen we graag reacties van jouw als consument over nieuwe merken en nieuwe producten. We zijn altijd op zoek naar een scherpe prijs en stellen ons dienstbaar op ten opzichte van zwemmend Nederland.

Het Team

Voorlopig wordt Zwembrilletjes.eu gerund door de eigenaar van New Lime Media, Ivo Hofland. Als fanatiek zwemmer is hij altijd op zoek naar de nieuwste zwemmode en de beste bescherming van de ogen tijdens het zwemmen. Natuurlijk is het ook belangrijk om na het zwemmen direct weer door te kunnen naar de volgende afspraak, dus zijn rode kringen om de ogen ook een ongewenste bijwerking. Ivo is dus steeds op zoek naar de perfecte zwembril voor alle gelegenheden. Met Zwembrilletjes.eu wordt jij geholpen om ook de juiste bril voor jouw gezicht te vinden.

Contactgegevens

Zwembrilletjes.eu
Hansenstraat 12A
2316BJ Leiden
Nederland

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.