Swim Secure neusclip
Swim Secure neusclip

Swim Secure neusclip

NC201/C
Op voorraad
€ 5,95

Comfortabele neusclip van het merk Swim Secure die ervoor zorgt dat er geen water je neus in loopt tijdens het zwemmen.

Omschrijving

Met de Swim Secure neusclip heb je geen last meer van water in je neus tijdens het zwemmen. Deze neusclip is eenvoudig in gebruik en blijft comfortabel zitten. Je hoeft de neusclip alleen maar op je neus te zetten, totdat de neusvleugels de neus voldoende afsluiten. Het vettige laagjes van je neus van tevoren schoonmaken kan helpen bij het goed op zijn plek houden van de neusclip.

Een neusclip wordt vaak gebruikt bij lange afstanden en kan ook helpen bij allergie tegen chloor, hooikoorts of andere stoffen in het water.

  • Sterke en comfortabele neusclip
  • Wordt geleverd in handig opbergdoosje

Product details

Opbergen
Hard plastic verpakking
17 Items

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.