Aqua Sphere Xceed Multilayer Mirror
Aqua Sphere Xceed Multilayer Mirror
Aqua Sphere Xceed Multilayer Mirror
Aqua Sphere Xceed Multilayer Mirror

Aqua Sphere Xceed Multilayer Mirror

EP1310940LMR
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 49,95

De Aqua Sphere Xceed Multilayer Mirror zwembril met titanium gecoate spiegelende glazen is ontworpen en gebruikt door Michael Phelps. Het vernuft van deze zwembril zit hem in de details en je zult merken dat dit ontwerp gemaakt is door een echte zwemmer.

Kleur
  • Blauw / Wit
  • Wit
  • Blauw
  • Roze
  • Groen
  • Zwart / Wit
  • Rood / Zwart
  • Rood
  • Geel

Omschrijving

Ontworpen en gebruikt door Michael Phelps! Dé topper uit de zwembrillencollectie van Aqua Sphere, speciaal geschikt voor de fanatieke (wedstrijd)zwemmer. Zwembril Xceed uit de Michael Phelps collectie biedt 180° zicht, is gemakkelijk verstelbaar en verkrijgbaar in verschillende lenscoatings. Wordt geleverd met verschillende neusbruggen voor een optimale pasvorm. Fina goedgekeurd.

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Ja
Opbergen
Hard plastic verpakking
Neusbrug
Verwisselbaar
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
Pasvorm
Klein en snel
FINA goedgekeurd
Ja
0 Items
3664372169191
19164996802

About Aqua Sphere

De zwembrillen van Aqua Sphere zijn van goede kwaliteit en kunnen gedragen worden tijdens trainingen en wedstrijden. Vooral in het open water zwemmen en triatlon zwemmen staan de brillen van Aqua Sphere bekend om hun goede prestaties. In 1998 is Aqua Sphere begonnen in het Italiaanse plaatsje Genoa. Op zoek naar meer comfort voor de zwemmer zijn door Aqua Sphere diverse ontwikkelingen in gang gezet. Een wijd blikveld met onbelemmerd zicht en makkelijk in te stellen hoofdbandjes zijn een paar voorbeelden van deze ontwikkelingen. Vandaag de dag is Aqua Sphere nog steeds bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de zwembril. In samenwerking met topsporters worden steeds weer innovaties gedaan om de technologie, het comfort en de kwaliteit te verbeteren.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.