Bezorging

Verzending via PostNL

Je bestelling wordt verzonden via PostNL. Het kan gemiddeld 2 tot 4 werkdagen duren voordat je bestelling afgeleverd wordt, afhankelijk van de voorraad bij Zwembrilletjes.eu of bij onze leveranciers. Na het verzenden krijg je een bevestiging met een Track&Trace code, zodat je de bestelling kan volgen. Ook is het met deze code mogelijk om een specifieke afspraak te maken met PostNL voor de levering.

Zwembrilletjes gebruikt duurzame verpakkingsmaterialen voor het verzenden van je bestelling. Wij vragen dan ook om het karton gescheiden van het restafval, bij het papier, in te leveren. Ook kan het voorkomen dat wij verpakkingsmateriaal hergebruiken. Het kan daardoor voorkomen dat de doos waar je bestelling in komt minder mooi is dan het geval zou zijn bij een nieuwe doos. We gaan er van uit dat dit geen probleem is, het gaat immers om de inhoud!

Verzendkosten

De standaard verzendkosten van Zwembrilletjes.eu zijn € 5,95 (voor andere landen kunnen andere tarieven gelden). Is de waarde van de bestelling groter dan € 80,- dan is het verzenden helemaal gratis.

Voor België en Duitsland zijn de verzendkosten € 9,95 en voor de andere Europese landen € 14,95.

Ophalen

Kies je voor de optie ophalen in het bestelproces dan zijn daar geen verzendkosten aan verbonden. Ophalen kan na het vooraf maken van een afspraak op een datum en tijd naar keuze. Ophalen kan op ons vestigingsadres in Leiden.

Retouren

Voor een retour dien je altijd vooraf contact met ons op te nemen om aan te geven wat de reden van de retour is en welke producten je wilt retourneren. Als het product niet bevalt kan je deze binnen het wettelijke zichttermijn van 14 dagen na ontvangst terugsturen naar Zwembrilletjes.eu. Zoals in de algemene voorwaarden is aangegeven is het mogelijk de producten te passen, maar kunnen wij deze in verband met hygiëne niet terugnemen als deze al gebruikt zijn in (zwem)water. 

Als je gebruik wilt maken van garantie dan is het ook belangrijk om vooraf contact op te nemen en de problemen te vermelden. We kunnen dan samen kijken naar de juiste oplossing. 

Logo PostNL

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.