TYR Anti-Fog Spray met case

TYR Anti-Fog Spray met case

LAFSC
Niet op voorraad
€ 6,95

Beslaat de zwembril en geen zin om te knoeien met alternatieve methodes? Dan is de TYR Anti-Fog Spray met case een handige oplossing. Beslagen zwembrillen zijn nu verleden tijd! Met de anti condens spray van TYR wordt een nieuwe coating aangebracht, zodat de glazen van uw zwem- of duikbril niet meer beslaan. Met de handige silicone case hand je de spray eenvoudig aan je zwemtas.

Omschrijving

Wanneer alternatieve methoden voor een beslagen zwembril, zoals spuug of afwasmiddel, niet afdoende werken dan is de TYR Anti-Fog Spray met case je laatste redmiddel. Deze anti condens spray van TYR zorgt voor een nieuwe laag in de zwembril die het beslaan van de glazen voorkomt.

Ondanks de spray blijft het belangrijk om goed met je zwembril om te gaan, dit voorkomt het beslaan van de glazen. Een goede tip is bijvoorbeeld om je bril tijdens het zwemmen niet af te zetten. Zo voorkom je dat de lucht in de zwembril extra vochtig wordt en de glazen daardoor eerder beslaan.

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

Over TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.