Aqua Sphere Eagle
Aqua Sphere Eagle
Aqua Sphere Eagle
Aqua Sphere Eagle
Aqua Sphere Eagle
Aqua Sphere Eagle
Aqua Sphere Eagle
Aqua Sphere Eagle

Aqua Sphere Eagle

EP3064400LC
Op voorraad
€ 33,82

Op zoek naar een zwembril op sterkte? De Aqua Sphere Eagle is de juiste keus. De zwembril is in essentie een gewone zwembril, maar de glazen zijn verwisselbaar voor optische glazen op sterkte. Doordat de glazen appart gewisseld kunnen worden is het mogelijk om per oog een aparte sterkte in te stellen.

Kleur
  • Clear
  • Blauw

Omschrijving

Zwembril op sterkte

De Aqua Sphere Eagle is een zwembril op sterkte met verwisselbare glazen. Het voordeel hiervan is dat de sterkte per oog kan worden aangepast en dat bij het achteruit gaan van de ogen niet direct de zwembril vervangen hoeft te worden. Er kan dan worden volstaan met het aanschaffen van een nieuwe lens. De optische lensen worden los verkocht in sterktes van -1,5 tot -6,0. De speciaal voor de Aqua Sphere gevormde optische lensen zijn hier te vinden.

  • Zwembril op sterkte, klaar voor gebruik met de optische lenzen van Aqua Sphere
  • Extra comfort met het hypo-allergene silicone frame en hoofdband
  • Duurzame Polycarbonate lenzen
  • 100% UVA and UVB bescherming
  • Anti-fog en krasbestendige coating
  • Het frame bestaat uit één stuk en wordt geleverd met neutrale glazen

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Nee
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Vast
Soort glas
Transparant
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
Pasvorm
Comfortabel
2 Items
3665771066258
191649106021

About Aqua Sphere

De zwembrillen van Aqua Sphere zijn van goede kwaliteit en kunnen gedragen worden tijdens trainingen en wedstrijden. Vooral in het open water zwemmen en triatlon zwemmen staan de brillen van Aqua Sphere bekend om hun goede prestaties. In 1998 is Aqua Sphere begonnen in het Italiaanse plaatsje Genoa. Op zoek naar meer comfort voor de zwemmer zijn door Aqua Sphere diverse ontwikkelingen in gang gezet. Een wijd blikveld met onbelemmerd zicht en makkelijk in te stellen hoofdbandjes zijn een paar voorbeelden van deze ontwikkelingen. Vandaag de dag is Aqua Sphere nog steeds bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de zwembril. In samenwerking met topsporters worden steeds weer innovaties gedaan om de technologie, het comfort en de kwaliteit te verbeteren.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

1 ander product in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.