Swim Secure 28L Roze Dry Bag
Swim Secure 28L Roze Dry Bag
Swim Secure 28L Roze Dry Bag
Swim Secure 28L Roze Dry Bag
Swim Secure 28L Roze Dry Bag
Swim Secure 28L Roze Dry Bag

Swim Secure 28L Roze Dry Bag

SSDRYBAGPINK_M
Op voorraad
€ 37,95

Deze roze Dry Bag van Swim Secure is extra opvallend in het water. De inhoud van 28 liter komt overeen met het Medium model van de standaard Dry Bag van Swim Secure. In de Dry Bag kan je al je spullen meenemen tijdens het zwemmen. Naast je handdoek kan je bijvoorbeeld ook je telefoon meenemen om je zwemtocht te tracken met een app.

Grootte
Kleur
  • Roze

Omschrijving

De Swim Secure Pink Dry Bag is ontworpen door Chillswim, een merk waarbij de zwemmer centraal staat. Vanuit de gedachte om open water zwemmen veiliger te maken is de Swim Secure op de markt gekomen. Een dry bag en boei in één waarmee je makkelijk je belangrijkste spullen meeneemt en tegelijkertijd goed opvalt in het water. De Swim Secure Dry Bag wordt ook wel eens SaferSwimmer of Tow Float genoemd. 

Deze Roze dry bag en zwemboei valt goed op en is een leuke toevoeging voor de vrouwlijke zwemmers. Of natuurlijk voor de zelfverzekerde man. De inhoud van de Swim Secure Pink Dry Bag is 28 liter. Dit komt overeen met de Medium variant van de gewone oranje Dry Bag.

 Hoe werkt het

Voordat je begint zorg je dat de dry bag geen lucht bevat. Stop de spullen die je mee wilt nemen in de zak en rol het uiteinde op tot het aangegeven vak en klik de zak dicht. Blaas via het ventiel de boei op en sluit het ventiel af. Stel de meegeleverde heupband zo af dat deze losjes rond je middel valt. Uiteraard wel strak genoeg zodat deze achter je heupen blijft hangen bij het zwemmen. Stel de band ook zo af dat de boei bij het zwemmen ongeveer boven je bovenbenen hangt bij het zwemmen. Nu is alles klaar om te genieten van het open water zwemmen.

Product details

5 Items
0797776133611
797776133611

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.