Aqua Sphere Anti-Fog 8 CC Drops
Aqua Sphere Anti-Fog 8 CC Drops

Aqua Sphere Anti-Fog 8 CC Drops

SA1160909
Niet op voorraad
€ 8,45

De Aqua Sphere Anti-Fog druppels geven je zwembril een nieuwe beschermlaag en voorkomen dat de zwembril beslaat tijdens het zwemmen. Met de druppelaar breng je de vloeistof makkelijk aan in de zwembril. Even laten intrekken en vervolgens goed afspoelen.

Omschrijving

De Aqua Sphere Anti-Fog druppels zijn gemaakt door Aqua Sphere in Italië. De verpakking bevat 8 ml vloeistof die in druppels toegepast kan worden in de zwembril. Gaat het beslaan van een zwembril tegen en verlengt de levensduur van de originele beschermlaag.

Product details

About Aqua Sphere

De zwembrillen van Aqua Sphere zijn van goede kwaliteit en kunnen gedragen worden tijdens trainingen en wedstrijden. Vooral in het open water zwemmen en triatlon zwemmen staan de brillen van Aqua Sphere bekend om hun goede prestaties. In 1998 is Aqua Sphere begonnen in het Italiaanse plaatsje Genoa. Op zoek naar meer comfort voor de zwemmer zijn door Aqua Sphere diverse ontwikkelingen in gang gezet. Een wijd blikveld met onbelemmerd zicht en makkelijk in te stellen hoofdbandjes zijn een paar voorbeelden van deze ontwikkelingen. Vandaag de dag is Aqua Sphere nog steeds bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de zwembril. In samenwerking met topsporters worden steeds weer innovaties gedaan om de technologie, het comfort en de kwaliteit te verbeteren.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.