Swim Secure Tow-Float
Swim Secure Tow-Float
Swim Secure Tow-Float
Swim Secure Tow-Float
Swim Secure Tow-Float
Swim Secure Tow-Float

Swim Secure Tow-Float

SSTOWFLOAT
Op voorraad
€ 21,95

De Swim Secure Tow-Float wordt ook wel sleepboei of zwemboei genoemd. Door het gebruik van een Tow-Float vergroot je je zichtbaarheid in het open water. De Tow-Float wordt ook wel eens SaferSwimmer genoemd en is bij sommige georganiseerde open water afstanden verplicht. De Swim Secure Tow-Float heeft geen Dry Bag functionaliteit, je kan je spullen hiermee dus niet meenemen.

Kleur
  • Oranje

Omschrijving

De Swim Secure Tow-Float is een standaard zwemboei die je zichtbaarheid bij het zwemmen vergroot. Het formaat van de Swim Secure Tow-Float is voor het opblazen 39 cm x 25 cm.

De extra weerstand die je voelt bij het zwemmen is minimaal. Het is echter wel zo dat hoe harder je zwemt hoe meer weerstand de Tow-Float zal opleveren. Ook bij harde wind krijg je wat extra weerstand van de zwemboei. 

  • Vergroot de zichtbaarheid in het water
  • Extreem licht met minimale weerstand
  • Speciaal voor trainingen en events
  • Eenrichtingsventiel en twee luchtkamers voor extra veiligheid
  • Afmetingen zonder lucht: 41cm x 32cm
  • Verstelbare lengte van de riem: 58cm tot 108cm

Product details

8 Items
0797776060269
797776060269

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.