Aqua Sphere Eagle optische lens
Aqua Sphere Eagle optische lens

Aqua Sphere Eagle optische lens

167310
Op voorraad
€ 11,45

De Aqua Sphere Eagle diopter lens past in de Aqua Sphere Eagle zwembril op sterkte. De lenzen zijn verkrijgbaar in sterktes van -1,5 tot -6,0 en zijn per stuk verkrijgbaar. Het voordeel hiervan is dat per oog de lenssterkte ingesteld kan worden. Er is geen verschil tussen een lens voor het linker of rechter oog.

Sterkte

Omschrijving

De los verkrijgbare lenzen maakt de Aqua Sphere Eagle geschikt voor iedereen die een zwembril op sterkte nodig heeft. De lenzen zijn eenvoudig te verwisselen en de zwembril kan, door de extra lenzen, meegroeien met je ogen. De lens wordt geleverd in een handig plastic opberg doosje waarin de originele lens, na verwisselen, in bewaard kan worden.

  • Wordt gebruikt in combinatie met de Aqua Sphere Eagle
  • Beschikbaar in sterktes van -1,5 tot -6,0 met stapjes van 0,5
  • Makkelijk systeem van uitdrukken en verwisselen
  • Duurzame polycarbonate lens
  • 100% UVA/UVB bescherming
  • Anti-fog en kras beschermende coating

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Nee
Opbergen
Hard plastic verpakking
Soort glas
Transparant
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
2 Items
8032621374712
053242199629

About Aqua Sphere

De zwembrillen van Aqua Sphere zijn van goede kwaliteit en kunnen gedragen worden tijdens trainingen en wedstrijden. Vooral in het open water zwemmen en triatlon zwemmen staan de brillen van Aqua Sphere bekend om hun goede prestaties. In 1998 is Aqua Sphere begonnen in het Italiaanse plaatsje Genoa. Op zoek naar meer comfort voor de zwemmer zijn door Aqua Sphere diverse ontwikkelingen in gang gezet. Een wijd blikveld met onbelemmerd zicht en makkelijk in te stellen hoofdbandjes zijn een paar voorbeelden van deze ontwikkelingen. Vandaag de dag is Aqua Sphere nog steeds bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de zwembril. In samenwerking met topsporters worden steeds weer innovaties gedaan om de technologie, het comfort en de kwaliteit te verbeteren.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

1 ander product in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.