TYR Hamburger silicone badmuts
TYR Hamburger silicone badmuts

TYR Hamburger silicone badmuts

LCSBRGER_960
Niet op voorraad
€ 10,95

De TYR Hamburger badmuts is gemaakt van hypoallergeen silicone. Af en toe verdient iedereen wel eens een lekkere hamburger. Met deze badmuts geef jij precies aan waar je aan denkt tijdens het zwemmen.

Kleur
  • Geel
Maat

Omschrijving

De TYR Hamburger badmuts is een unieke en moderne silicone badmuts van TYR. 

  • Gemaakt van 100% hypoallergeen silicone voor extra draagcomfort
  • Duurzaam en lichtgewicht, gaat lang mee

Product details

036702804691
036702804691

About TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.