Zoggs Flexi-Paddles

Zoggs Flexi-Paddles

300667
Niet op voorraad
€ 12,95

De Flexi-Paddles van Zoggs zijn de duurzame, flexibele variant van de Matrix Paddles. Ze helpen en ondersteunen de armbeweging bij het zwemmen en versterken daarmee de arm en schouderspieren. Door het flexibele materiaal vormt de paddle zich optimaal naar de hand van de gebruiker. De Flexi-Paddles zijn bedoeld voor trainingen en zorgen juist tijdens wedstrijden voor nog meer snelheid en kracht. 

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

Over Zoggs

De oorsprong van Zoggs bevind zich in Australië, waar de thuisbasis Sydney is. In 1992 was Zoggs het eerste merk dat standaard UV bescherming en gesplitste hoofdbanden op alle zwembrilletjes bood. Zoggs werd omarmd door de Australische zwemster Dawn Fraser. Het jaar daarop werd de "Zoggy seal" het icoon van de merk identiteit van Zoggs. Vandaag de dag is Zoggs een belangrijk wereldwijd merk van zwembrillen, trainingsbenodigdheden, zwemkleding en andere gerelateerde producten.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.