Zoggs Silicone badmuts JR Visje
Zoggs Silicone badmuts JR Visje

Zoggs Silicone badmuts JR Visje

300710
Niet op voorraad
€ 8,95

Altijd al een bijzondere badmuts willen hebben? Dit is een leuke en opvallende silicone badmuts in de vorm van een vis. De badmuts heeft twee vinnen die passen bij de opdruk van de vrolijke vis. Verkrijgbaar in diverse kleuren. De maat van deze badmuts is iets kleiner dan normaal en daarme uitermate geschikt voor de jeugd.

Product details

About Zoggs

De oorsprong van Zoggs bevind zich in Australië, waar de thuisbasis Sydney is. In 1992 was Zoggs het eerste merk dat standaard UV bescherming en gesplitste hoofdbanden op alle zwembrilletjes bood. Zoggs werd omarmd door de Australische zwemster Dawn Fraser. Het jaar daarop werd de "Zoggy seal" het icoon van de merk identiteit van Zoggs. Vandaag de dag is Zoggs een belangrijk wereldwijd merk van zwembrillen, trainingsbenodigdheden, zwemkleding en andere gerelateerde producten.

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.