TYR Tracer Racing getint
TYR Tracer Racing getint

TYR Tracer Racing getint

LGTR_041
Niet op voorraad
€ 18,95

Met de TYR Tracer Racing getint zwembril haal je als wedstrijdzwemmer de beste kwaliteit in huis. Alle Olympische sporters die met TYR zwemmen maken gebruik van deze bril. Dit model heeft een enorm goede performance door het lage profiel. De weerstand wordt hiermee tot het minimum beperkt.

Kleur
  • Clear
  • Blauw / Clear
  • Zwart
  • Blauw / Zwart
  • Geel

Omschrijving

De TYR Tracer Racing getint is gebouwd voor de competitie, deze bril kan net het verschil maken tussen winnen of verliezen, tussen een nieuw PR of stil blijven staan in de resultaten. Naast de optimale gestroomlijnde vorm is ook rekening gehouden met het zicht. Deze zwembril geeft voldoende beeld rondom en is uiterst scherp. De glazen van deze bril zijn uitgerust met anti-fog en bieden extra UV-bescherming. De rand van de Tracer Racing is gemaakt van hypoallergeen kunststof voor een waterdichte afsluiting. De zwembril wordt geleverd met vijf verschillende neusbruggen. Hierdoor kan de optimale persoonlijke pasvorm bereikt worden.

  • Laag en gestroomlijnd profiel, wordt gebruikt door de wereldtop
  • Anti-fog en UV-bescherming in combinatie met uiterst scherpe glazen
  • 5 verschillende tussen stukjes voor de neusbrug worden meegeleverd voor een ideale pasvorm

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Nee
Spiegelend
Nee
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Verwisselbaar
Soort glas
Getint
Vorm van het glas
Recht
Pasvorm
Klein en snel
FINA goedgekeurd
Ja
036702135153
036702135153

About TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.