Aqua Sphere Moby Kid Clear
Aqua Sphere Moby Kid Clear

Aqua Sphere Moby Kid Clear

EP1274008LC
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 13,95

De Aqua Sphere Moby Kid zwembril is speciaal ontworpen voor kinderen die geen genoeg kunnen krijgen van het spelen in het zwembad. De stevige zwembril is gemaakt uit één stuk gaat lang mee. Kinderen kunnen de hele dag, zonder nadenken, met deze zwembril spelen.

Kleur
  • Clear
  • Blauw
  • Roze

Omschrijving

Kinderen krijgen vaak geen genoeg van het zwemmen en spelen in het water. De Aqua Sphere Moby Kid is daarom speciaal ontworpen voor de echte waterratjes. Het frame, wat uit één stuk bestaat, is gemaakt van het zachte Softeril®. Softeril® is een hypoallergeen materiaal dat langdurig comfortabel is. Het materiaal is tevens sterk en duurzaam, waardoor de zwembril lang mee gaat.

De Aqua Sphere Moby Kid is voorzien van een duurzame vlakke Plexisol® lens en een comfortabel, lekbestendig frame met trendy kleurtjes. Een lens van Plexisol® is 10 maal sterker en 100 maal lichter dan glas en is ultra duurzaam en vervormingsvrij. De lenzen hebben een krasbestendige coating en zijn voorbehandeld met anti-fog tegen condensvorming. De heldere lenzen geven een grootst zicht te geven tijdens indoor zwemmen of zwemmen bij weinig licht.

De dubbele hoofdband is voorzien van gemakkelijk aan te passen Easy-Adjust™ gespen voor extra comfort.

  • 100% Softeril® gelaatstuk
  • Plexisol® lens
  • Anti-Fog en krasbestendige coating
  • Easy-Adjust™ gespsysteem
  • 100% UVA /UVB bescherming
  • latex vrij
  • Made in Italy

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Nee
Spiegelend
Nee
Opbergen
Hard plastic verpakking
Neusbrug
Vast
Soort glas
Transparant
Vorm van het glas
Recht
Pasvorm
Comfortabel
Leeftijd
3 tot 10 jaar
0 Item
3664372169139
191649967967

About Aqua Sphere

De zwembrillen van Aqua Sphere zijn van goede kwaliteit en kunnen gedragen worden tijdens trainingen en wedstrijden. Vooral in het open water zwemmen en triatlon zwemmen staan de brillen van Aqua Sphere bekend om hun goede prestaties. In 1998 is Aqua Sphere begonnen in het Italiaanse plaatsje Genoa. Op zoek naar meer comfort voor de zwemmer zijn door Aqua Sphere diverse ontwikkelingen in gang gezet. Een wijd blikveld met onbelemmerd zicht en makkelijk in te stellen hoofdbandjes zijn een paar voorbeelden van deze ontwikkelingen. Vandaag de dag is Aqua Sphere nog steeds bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de zwembril. In samenwerking met topsporters worden steeds weer innovaties gedaan om de technologie, het comfort en de kwaliteit te verbeteren.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.