Aqua Sphere Kaiman getint
Aqua Sphere Kaiman getint
Aqua Sphere Kaiman getint
Aqua Sphere Kaiman getint
Aqua Sphere Kaiman getint
Aqua Sphere Kaiman getint

Aqua Sphere Kaiman getint

171100
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 25,95

De Aqua Sphere Kaiman zwembril met getinte glazen staat goed aangeschreven onder open water zwemmers. De getinte glazen bieden goede bescherming van de ogen tijdens fel zonlicht. Met het 180 graden zichtsveld en de 100% UV bescherming kan deze bril niet ontbreken bij de serieuse en recreatieve open water zwemmer.

Kleur
  • Blauw / Clear
  • Zwart
  • Clear / Zwart

Omschrijving

De degelijk bril biedt goede bescherming, is lekvrij en kan voor langere tijd comfortabel gedragen worden. Door de makkelijk aan te passen hoofdband is de Aqua Sphere Kaiman zwembril naast het zwemmen in open water ook uitermate geschikt voor het zwemmen in het zwembad. De glazen van de bril zijn voorzien van een coating die krassen en het beslaan van de glazen tegen gaat. De zwembril wordt standaard geleverd met een hard plastic hoesje, waarin de bril makkelijk in meegenomen kan worden. 

  • Makkelijk verstelbare hoofdband
  • Plexisol® lens
  • 100% UVA en UVB bescherming
  • 180 graden vrij rondom zicht
  • Krasbestendige en anti-fog coating

De Aqua Sphere Kaiman met transparante glazen
De Aqua Sphere Kaiman met spiegelende glazen 

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Nee
Opbergen
Hard plastic verpakking
Neusbrug
Vast
Soort glas
Getint
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
Pasvorm
Comfortabel
0 Items
8032621383295
885941001299

About Aqua Sphere

De zwembrillen van Aqua Sphere zijn van goede kwaliteit en kunnen gedragen worden tijdens trainingen en wedstrijden. Vooral in het open water zwemmen en triatlon zwemmen staan de brillen van Aqua Sphere bekend om hun goede prestaties. In 1998 is Aqua Sphere begonnen in het Italiaanse plaatsje Genoa. Op zoek naar meer comfort voor de zwemmer zijn door Aqua Sphere diverse ontwikkelingen in gang gezet. Een wijd blikveld met onbelemmerd zicht en makkelijk in te stellen hoofdbandjes zijn een paar voorbeelden van deze ontwikkelingen. Vandaag de dag is Aqua Sphere nog steeds bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de zwembril. In samenwerking met topsporters worden steeds weer innovaties gedaan om de technologie, het comfort en de kwaliteit te verbeteren.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.