TYR Kids Flexframe
TYR Kids Flexframe

TYR Kids Flexframe

LGYFLX_101
Product is beschikbaar met verschillende opties
€ 13,95

Eindelijk een kinderzwembril die past. De TYR Kids Flexframe is een allround zwembril voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar.

Kleur
  • Clear / Blauw
  • Roze
  • Blauw / Groen

Omschrijving

De TYR Kids Flexframe zwembril is perfecte zwembril voor beginnende zwemmers. De pasvorm is ideaal voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. De gebruikte materialen zijn kindvriendelijk, naast polycarbonaat voor de lenzen is er alleen hypoallergeen silicone gebruikt. De zwembril bevat geen PVC of Latex en voorkomt hiermee de meeste allergische reacties.

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Nee
Spiegelend
Nee
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Vast
Soort glas
Transparant
Vorm van het glas
Recht
Pasvorm
Semi comfortabel
Leeftijd
3 tot 10 jaar
-1 Items
036702491631
036702491631

About TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.