Zoggs Tri-Vision Mask clear vision

Zoggs Tri-Vision Mask clear vision

300919
Op voorraad
€ 32,95

De Zoggs Tri-Vision Mask clear vision zwembril biedt door het grote frame meer bescherming en comfort. Door de grote glazen is het mogelijk om ongehinderd 180 graden om je heen te kijken. Ideaal voor zwemwedstrijden of -trainingen in het open water. 

Kleur
  • Zwart

Omschrijving

Een groter frame biedt meerdere voordelen Door de grotere spreiding van de druk op je gezicht is het dragen van dit zwemmasker een ervaring op zich. Het dragen van deze bril is zo comfortabel dat je maar door wilt zwemmen. Daarnaast biedt de Tri-Vision Mask clear vision in de grote drukte bij de start van een triatlon of open water wedstrijd meer bescherming tegen uitstekende ledematen van andere zwemmers. Buiten in de zon heeft deze zwembril ook nog het voordeel van de UVA en UVB bescherming, een must als je voor langere tijd aan het zwemmen bent.

  • CLT™ - Gebogen lens technologie met een onvertekend beeld van 180 graden
  • Groter frame zorgt voor een comfortabele zit
  • Fogbuster™ geïmpregneerde lenzen voor het langer zwemmen zonder beslagen glazen
  • Makkelijk aan te passen siliconen hoofdband is sterkt, gaat lang mee en is comfortabel

 UV beschermign Gebogen lens technologie Beslaat niet Band met split

Reviews

Geen reviews beschikbaar

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Nee
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Vast
Soort glas
Clear Vision / Amber
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
Pasvorm
Masker
2 Items
749266009197
749266009197

Over Zoggs

De oorsprong van Zoggs bevind zich in Australië, waar de thuisbasis Sydney is. In 1992 was Zoggs het eerste merk dat standaard UV bescherming en gesplitste hoofdbanden op alle zwembrilletjes bood. Zoggs werd omarmd door de Australische zwemster Dawn Fraser. Het jaar daarop werd de "Zoggy seal" het icoon van de merk identiteit van Zoggs. Vandaag de dag is Zoggs een belangrijk wereldwijd merk van zwembrillen, trainingsbenodigdheden, zwemkleding en andere gerelateerde producten.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.