TYR Tracer-X Racing Nano getint
TYR Tracer-X Racing Nano getint

TYR Tracer-X Racing Nano getint

LGTRXN_074
Niet op voorraad
€ 28,95

De TYR Tracer-X Racing Nano getint is een super snelle zwembril voor competitieve wedstrijdzwemmers. De pasvorm is iets kleiner dan die van de normale TYR Tracker-X Racing. Met deze zwembril haal je de beste kwaliteit in huis. Alle Olympische sporters die met TYR zwemmen maken gebruik van dit Nano of het reguliere model. De bril heeft een enorm goede performance door het lage profiel. De weerstand wordt hiermee tot het minimum beperkt.

Kleur
  • Zwart
  • Turquoise

Omschrijving

De TYR Tracer-X Racing Nano is gebouwd voor de competitie, deze bril kan net het verschil maken tussen winnen of verliezen, tussen een nieuw PR of stil blijven staan in de resultaten. Het Nano model biedt een iets kleinere pasvorm dan het standaard TYR Tracer-X Racing model. Naast de optimale gestroomlijnde vorm is ook rekening gehouden met het zicht. Deze zwembril geeft voldoende beeld rondom en is uiterst scherp. De glazen van deze bril zijn uitgerust met anti-fog en bieden extra UV bescherming. De rand van de Tracer-X Racing is gemaakt van hypo-allergeen kunststof voor een waterdichte afsluiting. De zwembril wordt geleverd met vijf verschillende neusbruggen. Hierdoor kan de optimale persoonlijke pasvorm bereikt worden. De glazen van deze bril zijn voorzien van een coating voor een nog beter bescherming tegen fel licht en UV-straling.

  • Laag en gestroomlijnd profiel, wordt gebruikt door de wereldtop
  • Anti-fog en UV bescherming in combinatie met uiterst scherpe glazen
  • 5 verschillende tussen stukjes voor de neusbrug worden meegeleverd voor een ideale pasvorm

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Nee
Spiegelend
Nee
Opbergen
Hard plastic verpakking
Neusbrug
Verwisselbaar
Soort glas
Getint
Vorm van het glas
Recht
Pasvorm
Klein en snel
FINA goedgekeurd
Ja
036702758529
036702758529

About TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.