Ga je op vakantie met je kids? Of kom je veel met ze op het strand, bij een meer of in het zwembad? Dan is een duikbril voor je kinderen natuurlijk onmisbaar! Laat ze de spannende wereld onder water ontdekken en onbezorgd uren spetteren zonder dat ze water in hun ogen krijgen. Kids blij, ouders blij.

Een duikbril voor kinderen: zo kies je ‘m

Duikbrillen zijn er vandaag de dag in alle soorten en maten. Ook voor kinderen. Gelukkig hoeft het uitkiezen van een geschikt exemplaar niet heel ingewikkeld te zijn. Over de pasvorm hoef je je niet te veel zorgen te maken: die komt bij kinderen wat minder nauw. Het belangrijkste is dat de bril lekker zit. 

Wel is het handig om te gaan voor een verstelbaar model: dat kinderen soms sneller groeien dan je lief is hoeven we je vast niet te vertellen. Let bij de aanschaf ook even op de leeftijdscategorie waarvoor de duikbril bedoeld is. Doet je kind aan wedstrijdzwemmen kun je voor een iets geavanceerder model gaan. Voor de meeste waterpret is een eenvoudig model echter al meer dan voldoende. Prijzig hoeft het dus ook niet te worden.

De favorieten van zwembrilletjes.eu

Spelen in het water, zwemmen, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen. Het is niet alleen wel zo veilig als je kind zich van jongs af aan als een vis in het water voelt, maar ook een eindeloze bron van plezier! Om de waterpret zoveel mogelijk aan te moedigen bieden we dan ook een ruime selectie kinderduikbrillen. In alle kleuren van de regenboog, want dat gaat je kind natuurlijk het leukst vinden aan zijn of haar nieuwe duikbril. 

We werken (net als voor volwassenen) met de merken Zoggs, TYR en AquaSphere. Alle drie de merken staan internationaal bekend om hun specialisme en de kwaliteit van hun zwemproducten. Zo weet je zeker dat je een goede investering doet. Benieuwd? Bekijk dan onze selectie bestverkochte duikbrillen voor kinderen, of het complete aanbod. Mocht u advies nodig hebben bij het uitzoeken staan we u graag te woord via de live chat.

Over de auteur

Ivo Hofland

Groot zwemfanaat en online specialist, en daarom ook het brein achter Zwembrilletjes.eu. Als hij niet aan het openwaterzwemmen is of zich in de crossfitbox of yogastudio bevindt, deelt hij graag zijn kennis en ervaring en het laatste nieuws op zwemgebied. Stay tuned!

Bekijk alle artikelen