Zwemartikelen

Voor een ruim assortiment aan zwemartikelen ben je op de juiste plaats aanbeland. Bij Zwembrilletjes.eu maken we onderscheid tussen zwembrillen en zwemaccessoires. De zwemartikelen die onder de categorie zwembrillen opgenomen zijn spreken voor zich. Dit zijn zwembrillen die te gebruiken zijn voor open water of zwembad wedstrijden en voor recreatief gebruik. De zwemartikelen die vallen onder de accessoires zijn vooral badmutsen, trainingsbenodigdheden en opberg materialen.

Zwemartikelen en zwembrillen

Onze webshop verkoopt zwemartikelen van de merken Zoggs, TYR en Aqua Sphere. Deze topmerken zijn wat minder bekend in Nederland, maar bieden ten minste, of misschien wel meer kwaliteit dan Speedo. Met deze merken beslaan we het volledige scala van zwem en triathlon activiteiten. Voor elke soort activiteit is het juiste zwemartikel te vinden.

Het merk Zoggs staat vooral bekend om de open water en triathlon zwembrillen. Door het brede zicht van 180 graden zijn deze zwembrillen uitermate geschikt voor het gebruik buiten. Ook de glazen van deze zwembrillen houden hier rekening mee. Zo zijn er speciale glazen voor bewolkt weer en zijn er voor zonnig weer gepolariseerde glazen. Het merk Aqua Sphere heeft net als Zoggs een aantal goede zwembrillen voor buiten. Ook bieden ze met de K180 een kleine zwembril voor gebruik in het zwembad. Het merk TYR komt steeds meer terug bij de professionele wedstrijdzwemmers en heeft dan ook een lijn met kleine en professionele zwembrillen waarbij performance centraal staat.

Zwembril

Zwemartikelen en accessoires

Naast de zwembrillen zijn er natuurlijk nog diverse accessoires te koop die je training kunnen verbeteren. Denk hierbij aan plankjes en pull buoys. Ook speciale paddles en flippers kunnen je helpen bij je techniek, kracht en snelheid. Deze zwemartikelen maken je training leuker en effectiever. Ook de badmutsen vallen onder de accessoires en zijn vooral voor de dames natuurlijk van groot belang. Bij wedstrijden biedt een goede badmuts een enorm snelheidsvoordeel, door het verminderen van de weerstand.

Zwemartikelen online kopen

Bij Zwembrilletjes.eu is het eenvoudig om online de benodigde zwemartikelen te bestellen. Van zwembrillen tot trainingsaccessoires, alles is te vinden in onze webshop. Ben je op zoek naar een specifiek zwemartikel wat niet in de webshop te vinden is dan horen wij dat ook graag. We proberen ons beste te doen om ons assortiment zwemartikelen zo compleet mogelijk te krijgen.

Badmutsen

Badmutsen

Een badmuts zorgt ervoor dat je nog sneller kan zwemmen door de stroomlijn. Daarnaast beschermt deze ook je haar.

Training zwemartikelen

Training

Effectiever trainen doe je door gebruik te maken van hulpmiddelen. Hierdoor verbeterd je zwemtechniek.

Zwemartikelen opbergen

Opbergen

Het goed opbergen van je zwembril en andere zwemspullen zorgt ervoor dat ze langer meegaan.

Open water zwemartikelen

Open water

Veilig zwemmen in het open water begint bij jezelf zichtbaar maken voor andere watersporters. Gebruik een boei.

Op de hoogte blijven van al onze zwembrillen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.