Duikbril kind

Wanneer kinderen gaan leren zwemmen is watergewenning één van de belangrijkste onderdelen. Voor veel kinderen kan water in de ogen een schrikreactie opwekken. Een duikbril kind kan erbij helpen om de gewenning aan het water te verbeteren. Door de duikbril kan je kind lekker vrij in het water spelen zonder bang te hoeven zijn voor het water. 

Duikbril kind kopen

Een duikbril kind kopen hoeft niet zo moeilijk te zijn. De meeste modellen zijn geschikt voor een brede range aan leeftijden. Kijk vooral naar de kleuren die je kind mooi vindt en stem daar je keuze op af. De pasvorm is bij kinderen vaak wat minder kritisch dan bij volwassenen.

Duikbril kind

Een selectie van onze duikbrillen voor kinderen

Hieronder zie je onze bestverkopende duikbrillen voor kinderen. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat ze zowel voor jongens als voor meisjes geschikt zijn.

Duikbril of zwembril voor je kind?

Duikbril of zwembril voor je kind?

Wat is het verschil tussen een duikbril of een zwembril vraag je je af? In de volksmond worden deze termen regelmatig door elkaar gebruikt. Toch kan dit wel is verwarring veroorzaken. In de duiksport worden namelijk duikbrillen of duikmaskers gebruikt. Hiermee kan je naar dieptes duiken en doordat het masker ook de neus afsluit is het mogelijk om de duikbril te klaren. In de zwemsport worden zwembrillen en zwemmaskers gebruikt. Een zwemmasker is wat groter en lijkt op een duikbril, maar de neus zit bij het zwemmen altijd buiten de zwembril. Wanneer je op deze pagina terecht bent gekomen dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een zwembril voor je kind.

Duikbril kind om te zwemmen of te spelen

Duikbril kind om te zwemmen of te spelen

Kinderen spelen graag in het water. Een duikbril kind kan het spelen in het water nog leuker maken voor je kind. Ze kunnen nu eindelijk alles zien onder water. Een goede stevige bril kan zowel gebruikt worden om mee te spelen als om mee te trainen bij een zwemvereniging. Gaat je kind wedstrijden zwemmen dan zijn daar ook nog speciale brillen voor verkrijgbaar. Deze brillen zijn kleiner, gestroomlijnd en vaak iets kwetsbaarder. Deze zwembrillen zijn daarom minder geschikt voor jongere kinderen of om mee te spelen in het zwembad. Vaak weet je zelf goed genoeg of je kind voorzichtig omgaat met spullen of juist profijt heeft van een stevige duikbril om mee te zwemmen.

Duikbril kind uitzoeken

Zwembrilletjes.eu heeft een groot assortiment aan duikbrillen speciaal voor kinderen. Voor een duikbril kind ben je bij ons dus op de juiste plek aanbeland. Neem gerust een kijkje bij onze kinder zwembrillen.

Gekleurde duikbril

De duikbrillen die wij voor kinderen verkopen zijn verkrijgbaar in diverse leuke en vrolijke kleuren. Vaak zijn er opties die zowel voor jongens als meisjes aansprekend zijn. Klik vooral even door op een duikbril om alle variaties te zien.

Op de hoogte blijven van al onze zwembrillen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.