Beste zwembril

Op zoek naar de beste zwembril? Dan ben je bij Zwembrilletjes.eu aan het juiste adres. Een beste zwembril bestaat natuurlijk niet en zit altijd comfortabel. Ongeacht hoe lang je aan het zwemmen bent.

De merken die wij verkopen staan voor kwaliteit. Door de juiste zwembril te kiezen die past bij jouw hoofd en zwemactiviteit krijg je de beste zwembril die je kan wensen.

Beste zwembril

De top 3 beste zwembrillen

Naar aanleiding van onze serie top 3 blog berichten proberen we nu aan te geven welke zwembril de beste is. Natuurlijk is dit heel persoonlijk en is de beste zwembril voor iedereen anders. Kijk dus verder dan alleen de top 3 lijst, maar het geeft in ieder geval een goede indicatie. Ook internet fora zijn een goede bron van informatie op het gebied van populaire zwembrillen.

Beste zwembril voor open water zwemmen

Beste zwembril voor open water

De beste zwembril voor het zwemmen in het open water volgens de blog post top 3 open water zwemmen is de Zoggs Predator Flex Polarized. Deze gepolariseerde zwembril is uitermate geschikt door de goede bescherming tegen (zee)water en zonlicht. Zelfs hinderlijke schitteringen op het water worden door deze zwembril gefilterd.

Beste zwembril voor wedstrijdzwemmen

Beste zwembril voor zwembad

Volgens het laatste item met de top 3 wedstrijdzwembrillen is de TYR Tracer Racing de beste zwembril. Deze zwembril heeft een goede pasvorm en heeft een laag en gestroomlijnd profiel. Ideaal bij het neerzetten van snelle prestaties in het zwembad.

Goede pasvorm zwembril

Een goede pasvorm maakt een gewone zwembril de beste zwembril voor jou. De vraag is hoe je de juiste pasvorm kiest. Veel zwembrillen zijn aanpasbaar met verschillende neusstukjes en natuurlijk de verstelbare hoofdband. Door het kiezen van het juiste instellingen kan je de zwembril precies afstellen naar jouw gezichtskenmerken. Ook zijn er diverse flexibele one size fits all zwembrillen, zoals de Zoggs Predator modellen. Door het 4-point flex systeem passen deze zwembrillen bij iedereen zonder problemen. Kijk in onze webshop voor het complete assortiment en kies jouw beste zwembril.

Open water zwembril

Open water

Comfortabele zwembrillen met 180 graden zicht en speciale glazen voor het zwemmen in open water.

Wedstrijd zwembril

Zwembad

De snelste modellen, professionele zwembrillen voor competitieve zwemmers in het zwembad.

Recreatieve zwembril

Recreatief

Hub even het zwembad in. Lekker zwemmen met een comfortabele zwembril en dito comfortabele prijs.

Trainingszwembril

Training

Zwembrillen die zijn voor dagelijks gebruik geschikt. Comfort staat bij trainingen voorop.

Kinderzwembrillen

Kids

Diverse stevige en kleurrijke zwembrillen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar.

Dames zwembrillen

Dames

Zwembrillen met een wat kleinere pasvorm en vrolijke kleuren speciaal voor dames.

Zwembril op sterkte

Zwembril op sterkte

Geen geklungel met een bril of lenzen tijdens het zwemmen met een zwembril op sterkte.

Op de hoogte blijven van al onze zwembrillen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.