Chloorbril

Chloorbril is een ander woord voor zwembril of duikbril. Vooral in Zuid Nederland en België is dit de gangbare benaming om te verwijzen naar oog beschermende brillen voor tijdens het zwemmen. Chloorbril is een mooi woord dat verwijst naar de beschermfunctie van een zwembril tijdens het Chloorbril voor tijdens het zwemmen. Het chloorwater wordt namelijk weggehouden bij de ogen, waardoor je rode en prikkende ogen kan voorkomen.

Chloorbril

Chloorbril voor in het zwembad

Via de webshop bieden we een breed assortiment aan chloorbrillen aan die te gebruiken zijn in het zwembad. Voor wedstrijden zijn uiteraard andere chloorbrillen beschikbaar dan voor trainingen. Een chloorbril van TYR is uitermate geschikt voor wedstrijdzwemmen.

Via de webshop bieden we een breed assortiment aan chloorbrillen aan die te gebruiken zijn in het zwembad. Voor wedstrijden zijn uiteraard andere chloorbrillen beschikbaar dan voor trainingen. Een chloorbril van TYR is uitermate geschikt voor wedstrijdzwemmen.

Chloorbril voor in de zee

Dat er geen chloor in zeewater zit wil nog niet zeggen dat je daar je zwembril niet kan gebruiken. Voor open water zwemmen zijn er van het merk Zoggs de speciale Predator chloorbrillen en van het merk Aqua Sphere de Kaimam chloorbrillen. Deze brillen zijn speciaal gemaakt voor zwemmen in het open water. Door de gebogen glazen bieden deze brillen 180 graden zicht. De speciale UV filters en getinte of spiegelende glazen bieden extra bescherming tegen de zon.

De juiste bril kies je in eerste instantie aan de hand van de activiteit. Zoals hierboven beschreven kunnen dat zwemwedstrijden zijn, maar ook recreatief zwemmen, trainingen of zwemmen in het open water behoren tot de mogelijkheden. Kijk vervolgens naar het type glazen. Getinte of spiegelende glazen zijn ideaal voor buiten, maar hebben natuurlijk ook een stoere look voor in het zwembad. Voor in een donker zwembad zijn transparante glazen beter om meer te kunnen zien. Bekijk de webshop van Zwembrilletjes.eu voor het assortiment chloorbrillen.

Open water zwembril

Open water

Comfortabele zwembrillen met 180 graden zicht en speciale glazen voor het zwemmen in open water.

Wedstrijd zwembril

Zwembad

De snelste modellen, professionele zwembrillen voor competitieve zwemmers in het zwembad.

Recreatieve zwembril

Recreatief

Hub even het zwembad in. Lekker zwemmen met een comfortabele zwembril en dito comfortabele prijs.

Trainingszwembril

Training

Zwembrillen die zijn voor dagelijks gebruik geschikt. Comfort staat bij trainingen voorop.

Kinderzwembrillen

Kids

Diverse stevige en kleurrijke zwembrillen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar.

Dames zwembrillen

Dames

Zwembrillen met een wat kleinere pasvorm en vrolijke kleuren speciaal voor dames.

Zwembril op sterkte

Zwembril op sterkte

Geen geklungel met een bril of lenzen tijdens het zwemmen met een zwembril op sterkte.

Op de hoogte blijven van al onze zwembrillen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.