Goede zwembril

Wat verstaan wordt onder een goede zwembril is erg persoonlijk en afhankelijk van allerlei factoren. Bij Zwembrilletjes.eu weten we precies wat een goede zwembril voor jou is.

De basis vereisten aan een zwembril zijn goed zicht, een goede pasvorm en vooral waterdicht zijn. Gelukkig voldoen alle zwembrillen die Zwembrilletjes.eu verkoopt aan deze eisen.

Goede zwembril

Goede zwembril voor wedstrijdzwemmers

Wedstrijdzwemmers stellen heel andere eisen aan een zwembril dan bijvoorbeeld open water zwemmers of recreanten. Bij wedstrijden moet een bril vooral zo snel mogelijk zijn. Dit betekend een kleine zwembril met laag profiel. Het merk TYR heeft goede zwembrillen op dit gebied in het assortiment. Vooral de TYR Tracer Racing zwembril en TYR Socket Rocket zwembril zwembrillen zijn goede zwembrillen voor wedstrijdzwemmers. Deze zwembrillen zijn in veel verschillende kleuren te koop en ook de mogelijkheid om deze met een metaalglans te bestellen bestaat. Bij Zwembrilletjes.eu worden deze goede zwembrillen van TYR uit voorraad geleverd.

Zwembril voor wedstrijdzwemmers
Zwembril voor open water zwemmers

Goede zwembril voor open water zwemmers

In tegenstelling tot wedstrijdzwemmers in het zwembad gaat het bij open water zwemmen om langere afstanden. De snelheid ligt minder hoog en de stroomlijn van de zwembril is dus van minder belang. Daarentegen is het draagcomfort en het zicht weer een stuk belangrijker. Een goede zwembril voor in het open water is de Zoggs Predator Flex. Deze zwembril is wat groter en heeft een comfortabele silicone afsluiting. Door de gebogen glazen is 180 graden zicht mogelijk. Niets om je heen zal je dan nog ontgaan.

Een uitstekend alternatief is de goede zwembril van Aqua Sphere, de Aqua Sphere Kaiman zwembril genaamd. Deze zwembril is net als de Zoggs Predator Flex zwembril voorzien van gebogen glazen en een uitermate comfortabel frame. Je persoonlijke voorkeur voor model en kleur zal beslissen voor welke van de twee zwembrillen je moet gaan.

Goede zwembril voor recreanten

Bij recreanten staat natuurlijk comfort centraal. Wie wil er nou na een uurtje zwemmen nog twee of drie uur rond lopen met enorme rode kringen rond je ogen. De Zoggs Fusion Air zwembril is speciaal ontwikkeld om deze rode kringen te voorkomen. Dit is dus een goede zwembril om lekker relax wat baantjes mee te trekken om vervolgens weer door te gaan naar een volgende afspraak.

Open water zwembril

Open water

Comfortabele zwembrillen met 180 graden zicht en speciale glazen voor het zwemmen in open water.

Wedstrijd zwembril

Zwembad

De snelste modellen, professionele zwembrillen voor competitieve zwemmers in het zwembad.

Recreatieve zwembril

Recreatief

Hub even het zwembad in. Lekker zwemmen met een comfortabele zwembril en dito comfortabele prijs.

Trainingszwembril

Training

Zwembrillen die zijn voor dagelijks gebruik geschikt. Comfort staat bij trainingen voorop.

Kinderzwembrillen

Kids

Diverse stevige en kleurrijke zwembrillen voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 14 jaar.

Dames zwembrillen

Dames

Zwembrillen met een wat kleinere pasvorm en vrolijke kleuren speciaal voor dames.

Zwembril op sterkte

Zwembril op sterkte

Geen geklungel met een bril of lenzen tijdens het zwemmen met een zwembril op sterkte.

Op de hoogte blijven van al onze zwembrillen?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.