Swim Secure reserve heupband Wild Swim Bag
Swim Secure reserve heupband Wild Swim Bag

Swim Secure reserve heupband Wild Swim Bag

Op voorraad
€ 10,95

Reserve heupband speciaal voor de Swim Secure Wild Swim Bag. Deze set maakt je zwemboei weer compleet, wordt geleverd met metalen karabijnhaak om eenvoudig los en vast te klikken aan je zwemboei.

Kleur
  • Zwart

Omschrijving

Vervangt de kapotte of verloren heupband van je Swim Secure Wild Swim Bag. Met een extra heupband is het ook mogelijk om de originele heupband te verlengen. Wanneer het hard waait, maak je de heupband korter om er minder last van te hebben tijdens het zwemmen. 

  • Lengte - 64cm tot 120cm

Product details

1 Item

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.
Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.