• Nieuw
Swim Secure Silicone badmuts Koraal

Swim Secure Silicone badmuts Koraal

SH002/F
Op voorraad
€ 9,95

De Swim Secure Silicone badmuts is een comfortabele badmuts gemaakt van 100% silicone. De opvallende roze kleur zorgt voor extra zichtbaarheid in het open water. De blauwe print van koraal weerspiegelt de schoonheid van onze oceanen. 

Kleur
  • Roze

Omschrijving

Bij openwaterzwemmen is zichtbaarheid van groot belang. Naast een zwemboei helpt een opvallende badmuts ook enorm. Met deze roze Silicone badmuts van Swim Secure doe je er alles aan om goed op te vallen in het open water.

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

4 Items
3060864030075

Over Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.