Zoggs Deluxe Body shammy zeem
Zoggs Deluxe Body shammy zeem

Zoggs Deluxe Body shammy zeem

300618
Niet op voorraad
€ 24,95

Je ziet ze wel eens op tv voorbij komen bij het schoonspringen, de shammy. Deze kleine handdoek, gemaakt van een vergelijkbaar materiaal als een zeem kan enorm veel water opnemen. Dit type handdoek is daarom zeer geliefd bij allerlei soorten watersporters. Probeer uit of het ook wat voor jou is met de Zoggs Deluxe Body shammy. Let op, afbeelding kan iets afwijken van het product.

Omschrijving

  • Hoge kwaliteit
  • Hoge absorptie en droogt snel
  • Lichtgewicht en compact
  • Inclusief handige opberg etui

Product details

About Zoggs

De oorsprong van Zoggs bevind zich in Australië, waar de thuisbasis Sydney is. In 1992 was Zoggs het eerste merk dat standaard UV bescherming en gesplitste hoofdbanden op alle zwembrilletjes bood. Zoggs werd omarmd door de Australische zwemster Dawn Fraser. Het jaar daarop werd de "Zoggy seal" het icoon van de merk identiteit van Zoggs. Vandaag de dag is Zoggs een belangrijk wereldwijd merk van zwembrillen, trainingsbenodigdheden, zwemkleding en andere gerelateerde producten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.