Swim Secure oordopjes
Swim Secure oordopjes
Swim Secure oordopjes
Swim Secure oordopjes

Swim Secure oordopjes

EP201/B
Op voorraad
€ 4,95

Bescherm je oren tijdens het zwemmen met deze comfortabele oordopjes van silicone.

Omschrijving

De Swim Secure oordopjes beschermen je oren tegen water dat in je oren kan komen tijdens het zwemmen. Water in je oren kan oorontsteking veroorzaken. Ook kan koud water voor duizeligheid zorgen. Veel winterzwemmers gebruiken dan ook deze oordopjes om zich hiertegen te beschermen. 

De comfortabele oordopjes zijn gemakkelijk in gebruik en sluiten goed af tegen het water. Ze kunnen na gebruik worden schoongemaakt en talloze keren worden hergebruikt. Ze worden geleverd in een hard plastic beschermhoesje.

  • Erg zacht en sterk
  • 100% silicone
  • Herbruikbaar
  • Comfortabel in gebruik
  • Gaat niet diep de gehoorgang in
  • Makkelijk schoon te maken
  • Eén maat voor iedereen

Product details

Opbergen
Hard plastic verpakking
15 Items

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.