Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active
Restube Active

Restube Active

RT-01201-HI
Op voorraad
€ 78,95

De RESTUBE Active is ideaal voor iedereen die actief op, rond of in het water sport. Het maakt niet uit of je zwemt, snorkelt, supt, body board, kanoot, kajakt, roeit, zeilt, motorboot vaart of vist; draag de RESTUBE active om je middel en houd je aandacht bij het moment. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden door op de boei te drijven

Kleur
 • Zwart
 • Lichtblauw

Omschrijving

De RESTUBE active kun je gemakkelijk bij je dragen en zit in een compact en lichtgewicht heuptasje. Raak je in het water in problemen, dan trek je aan het koordje en blaast de RESTUBE boei zichzelf binnen enkele seconden op. Pak de opgeblazen RESTUBE boei vast, leun er overheen en zo kun je er op blijven drijven en je hoofd boven water houden. Ben je in problemen geraakt dan kun je gemakkelijk de aandacht proberen te trekken van andere zwemmers of watersporters, steek de boei in de lucht en zwaai heen en weer met de boei. De RESTUBE active biedt voldoende drijfvermogen (75N) voor een volwassene.

De RESTUBE Active is een innovatief veiligheidsmiddel voor wedstrijdzwemmers, open water zwemmers, triathleten, recreatieve zwemmers, ijszwemmers, snorkelaars, watersporters, zeilers, kanovaarders, kajakkers, roeiers, vissers en opvarenden van motorboten. Raak je in problemen dan kun je het hoofd boven water houden. Daarnaast kun je ook hulp bieden aan andere zwemmers of watersporters in problemen, dit maakt de RESTUBE Active de ideale met gezel in open water.

Speciaal voor zwemmers wordt een swim stick meegeleverd bij deze RESTUBE, deze voorkomt dat het het RESTUBE heuptasje verschuift tijdens het zwemmen van lange afstanden.

Je kunt de RESTUBE boei ook met de mond opblazen voor een grotere zichtbaarheid tijdens het zwemmen in open water en deze als een zwemmersboei achter je aan slepen. Of gebruik de RESTUBE als extra ondersteuning bij het zwemmen of snorkelen.

Heb je de RESTUBE Active boei nodig gehad en is deze opgeblazen geweest? Geen probleem, de RESTUBE Active is herbruikbaar. Laat het lucht uit de boei lopen en vouw deze weer op, verder schroef je gemakkelijk een nieuw 16 grams CO2-patroon in de houder, zie ook onderstaande video.

Volledige RESTUBE Actibe functies:

 • Drijfvermogen 75N
 • Boei lengte 65 cm
 • Boei diameter 13 cm
 • Tot 100 activaties
 • Ook opblaasbaar met mondventiel
 • Handig om te dragen bij actieve sporten
 • Zeer gemakkelijk op te vouwen na gebruik
 • Horizontaal of verticaal te dragen aan de draagriem
 • "Active" draagriem inbegrepen (120 x 2,5 cm) met swim stick
 • Compatibel met RESTUBE ready producten
 • Uitgerust met fluitje in de trekhendel
 • Klein vakje in de flap voor het opbergen van een sleutel (niet waterdicht)

Product details

2 Items
4260329281177

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.