TYR Special Ops 3.0 Polarized Femme
TYR Special Ops 3.0 Polarized Femme

TYR Special Ops 3.0 Polarized Femme

LGSPF3_219
Niet op voorraad
€ 37,95

Deze kleinere versie van de TYR Special Ops 3.0 Polarized heeft een unieke combinatie van kleuren, de goud/roze spiegelende glazen met het zachtgroene frame geven deze zwembril een fraaie uitstraling. Met de gepolariseerde glazen is deze bril geschikt om in alle omstandigheden te zwemmen.

Kleur
  • Turquoise

Omschrijving

Een zwembril, zoals deze TYR Special Ops 3.0 Polarized Femme, met gepolariseerde glazen is ideaal om vervelende schitteringen, spiegelingen en flitsen in het water te filteren. Dit kan zowel buiten als in het zwembad van pas komen. 99,9 procent van dit vervelende licht wordt gefilterd en voorkomt hiermee vermoeidheid van de ogen. 

Verder zijn de glazen voorzien van een anti-fog coating die de vorming van condens verminderd. De glazen bieden een wijd zicht, ideaal om goed om je heen te kunnen blijven kijken bij open water wedstrijden. Het frame is gemaakt van duurzaam en hypoallergeen silicone met een waterdichte afsluiting die zich vormt naar je gezicht. Kortom een comfortabele en stijlvolle zwembril die past bij de moderne zwemmer.

Product details

Gepolariseerd
Ja
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Ja
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Vast
Soort glas
Gepolariseerd
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
Pasvorm
Comfortabel
036702759519
036702759519

About TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.