Na een tijdje geleden de top 3 zwembrillen op het gebied van open water zwemmen behandeld te hebben gaan we nu door met de wedstrijdzwembrillen. Als vanzelfsprekend komt er nu een totaal andere lijst naar voren. Bij het wedstrijdzwemmen is snelheid het aller belangrijkste. We kijken dus naar kleine zwembrillen met een klein profiel. Hier onder is de top 3 wedstrijdzwembrillen te zien.

1. TYR Tracer Racing

De beste keus voor de fanatieke of professionele wedstrijdzwemmer is de TYR Tracer Racing zwembril

De beste keus voor de fanatieke of professionele wedstrijdzwemmer is de TYR Tracer Racing zwembril

De winnaar en een must voor elke wedstrijdzwemmer is de TYR Tracer Racing zwembril. Het gestroomlijnde ontwerp zorgt voor goede zwemprestaties en nieuwe persoonlijke records.

2. TYR Socket Rockets 2.0 Metalized

TYR Socket Rockets 2.0 Metallized

Het Zweedse zwembril model is iets minder comfortabel maar biedt uitstekende prestaties voor weinig geld.

Het klassieke Zweedse zwembril model heeft zijn kracht inmiddels bewezen. De Socket Rockets 2.0 van TYR is uitgerust met een dun laagje silicone voor wat meer comfort en een lekvrije afsluiting.

3. Zoggs Speedspex

Zoggs Speedspex

Op de derde plaats komt een zwembril van het merk Zoggs, de Speedspex

Zoggs staat bekend op de open water zwembrillen, maar met de Zoggs Speedspex wordt een uitstekende wedstrijdzwembril aan het assortiment toegevoegd. De spiegelende glazen zorgen voor een glanzende verschijning en een snelle look.

Over de auteur

Ivo Hofland

Groot zwemfanaat en online specialist, en daarom ook het brein achter Zwembrilletjes.eu. Als hij niet aan het openwaterzwemmen is of zich in de crossfitbox of yogastudio bevindt, deelt hij graag zijn kennis en ervaring en het laatste nieuws op zwemgebied. Stay tuned!

Bekijk alle artikelen