Zoggs Phantom transparant

Zoggs Phantom transparant

300874
Niet op voorraad
€ 15,35

Het legendarische one size fits all frame met Soft-SealTM biedt uitstekend comfort. Met de eenvoudig aanpasbare hoofdband is het afstellen een fluitje van een cent. De Zoggs Phantom Clear is uitermate geschikt om te gebruiken in het zwembad, zwem je ook regelmatig buiten kijk dan naar de Phantom Tint of Phantom Elite.

Omschrijving

  • Mechanisme om de hoofdband makkelijk aan te passen
  • Legendarisch one size fiets all ontwerp
  • Fogbuster™ geïmpregneerde lenzen voor het langer zwemmen zonder beslagen glazen
  • Soft-Seal™ frame biedt een zachte persoonlijke zit

 UV beschermign Perfecte pasvorm Beslaat niet Band met split

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

Over Zoggs

De oorsprong van Zoggs bevind zich in Australië, waar de thuisbasis Sydney is. In 1992 was Zoggs het eerste merk dat standaard UV bescherming en gesplitste hoofdbanden op alle zwembrilletjes bood. Zoggs werd omarmd door de Australische zwemster Dawn Fraser. Het jaar daarop werd de "Zoggy seal" het icoon van de merk identiteit van Zoggs. Vandaag de dag is Zoggs een belangrijk wereldwijd merk van zwembrillen, trainingsbenodigdheden, zwemkleding en andere gerelateerde producten.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.