Zoggs Technologie

Alle zwembrilletjes voldoen aan de hoogste eisen en maken gebruik van verschillende indrukwekkende features:

4 Flexpoint Technology

4 Flexpoint Technology™

Door vier met siliconen geïnjecteerde punten is dit verbeterde frame flexibel, waardoor het vormt naar de contouren van het hoofd voor extra comfort en een goede pasvorm.

Air Cushion

Invisible Touch

De speciale luchtkussentechnologie rekent af met de twee grootste nadelen van zwembrilletjes, de redenen waarom voorheen mensen zelfs geen zwembrilletjes wilden dragen:

  • Het ongemak van de druk van het brilletje tegen de gevoelige delen rondom de ogen.
  • De rode kringen die de brilletjes na het dragen rond de ogen achterlaten.

De luchtkussens zorgen voor een gedempte afsluiting waardoor de Invisible Touch ontstaat die het zwemmen comfortabel maakt en de kans op rode kringen rond de ogen aanzienlijk verkleind.

Curved Lens Technology

Panoramisch zicht met Curved Lens Technology

CLT™ staat voor Curved Lens Technology en zorgt voor een kijkhoek onderwater van 180 graden met extra helder zicht. Met deze lens technologie ligt Zoggs ver voor in de ontwikkelingen bij zwembrilletjes.

Soft-Seal

Brilletjes die passen als een tweede huid

Het unieke hypoallergene Soft-Seal™ frame vormt zich naar de contouren van het gezicht, waardoor een perfecte persoonlijke pasvorm ontstaat. Tegelijkertijd blijft het frame zacht, als een tweede huid, aanvoelen voor optimaal comfort.

UV bescherming

UV Bescherming

De zon is heerlijk, maar het is belangrijk om te realiseren dat de ogen ook tijdens het zwemmen beschermd moeten worden tegen deze zon. Sinds 1992 heeft Zoggs standaard UV bescherming aan de glazen van de zwembrilletjes toegevoegd. Naast de standaard UV360 bescherming is ook de UV40 bescherming geïntroduceerd die 99 tot 100 procent van alle UVA en UVB stralen tegenhoud. Dit houdt het zwemmen leuk en veilig.

Fogbuster

Fogbuster™, beslaat niet

Leuk is anders als constant je zwembrilletje beslaat. Daarom is er de Fogbuster™ technologie die het vochtgehalte in de bril controleert en daarmee zorgt voor een helder zicht. De met Fogbuster™ geïmpregneerde glazen maken stressvrij zwemmen mogelijk.

Clear Vision

Clear Vision glazen

Het beste en helderste zicht wordt behaald met een CV™ lens. De perfecte balans in zicht ongeacht de weercondities en of er binnen of buiten gezwommen wordt. In het donker wordt het zicht lichter en in zonnige omstandigheden wordt schittering gereduceerd.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.