TYR Tracer Junior Racing transparant
TYR Tracer Junior Racing transparant

TYR Tracer Junior Racing transparant

LGTRY_152
Niet op voorraad
€ 17,95

Met de TYR Tracer Junior Racing zwembril haal je als toekomstige topsporter de beste kwaliteit in huis. Dit model is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 10 tot ongeveer 16 jaar. De Tracer Junior Racing heeft een kleinere pasvorm voor een optimale aansluiting bij de jonge zwemmers.

Kleur
  • Roze

Omschrijving

De TYR Tracer Junior Racing is gemaakt voor zwemwedstrijden, deze bril kan net het verschil maken tussen winnen of verliezen, tussen een nieuw PR of stil blijven staan in de resultaten. Naast de optimale gestroomlijnde vorm is ook rekening gehouden met het zicht. Deze zwembril geeft voldoende beeld rondom en is uiterst scherp. De glazen van deze bril zijn uitgerust met anti-fog en bieden extra UV bescherming. De rand van de Tracer Junior Racing is gemaakt van hypoallergeen kunststof voor een waterdichte afsluiting. De zwembril wordt geleverd met vijf verschillende neusbruggen. Hierdoor kan de optimale persoonlijke pasvorm bereikt worden.

De Tracer Junior Racing is kleiner dan de normale Tracer Racing en een klein stukje kleiner dan de Tracer Femme Racing.  

  • Laag en gestroomlijnd profiel, wordt gebruikt door de wereldtop
  • Anti-fog en UV bescherming in combinatie met uiterst scherpe glazen
  • Kleinere pasvorm voor kinderen
  • 5 verschillende tussen stukjes voor de neusbrug worden meegeleverd voor een ideale pasvorm

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Nee
Spiegelend
Nee
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Verwisselbaar
Soort glas
Transparant
Vorm van het glas
Recht
Pasvorm
Klein en snel
FINA goedgekeurd
Ja
Leeftijd
10 tot 16 jaar
036702135351
036702135351

About TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

16 andere producten in dezelfde categorie:

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.