Welke kleur glazen?

Overweldigd door alle beschikbare kleuren glazen? Naast de stijl die je mooi vindt zijn de glazen ook voor verschillende omstandigheden ontworpen. De verschillende kleuren zijn voor speciale lichtcondities ontworpen, ze geven steeds de beste prestaties en geven een helder zicht.

Gepolariseerd

Gepolariseerd

De gepolariseerde glazen zijn ideaal in direct zonlicht. Ze verminderen, door het filteren van lichtstralen, de schitteringen en reflecties van de zon op het water.

Bewolkt Lichtbewolkt Zonnig

Ideaal voor buiten zwemmen

Clearer Vision

CV™ Clearer Vision

De ideale glazen voor alle omstandigheden. Binnen of met veel bewolking wordt het zicht lichter en met veel licht in de volle zon worden reflecties verminderd.

Regen Zwaarbewolkt Bewolkt Lichtbewolkt Zonnig

Ideaal voor buiten zwemmen

Clear

Clear

Deze doorzichtige glazen zijn ideaal voor situaties met weinig licht. Ideaal voor binnen of bij bewolking, ze geven een natuurgetrouwe weergave van de werkelijkheid.

Regen Zwaarbewolkt Bewolkt

Kleur getint

Kleur getint

De met een kleur getinte glazen zijn goed voor alle omstandigheden. Ze bieden bescherming tegen de zon en geven ook binnen genoeg zicht. Een praktische oplossing voor alle omstandigheden.

Zwaarbewolkt Bewolkt Lichtbewolkt

Smoke/Mirror

Smoke/Mirror

Deze glazen bieden goede bescherming bij direct zonlicht en geven goed zicht bij heldere omstandigheden. Ze verminderen schittering en reflecties in het water die ontstaan door de zon.

Bewolkt Lichtbewolkt Zonnig

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.