Zoggs Little Super Seal

Zoggs Little Super Seal

300851
Op voorraad
€ 13,95

De Zoggs Little Super Seal eenvoudig op te zetten, af te stellen en direct klaar voor gebruik. De diverse kleuren geven deze zwembril een vrolijke uitstraling en de getinte glazen bieden goede UV-bescherming.

Kleur
  • Blauw
  • Roze

Omschrijving

De Zoggs Little Super Seal zwembril is een degelijke zwembril die er ook nog is goed uitziet. De bril is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar.

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Nee
Spiegelend
Nee
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Vast
Soort glas
Transparant
Vorm van het glas
Recht
Pasvorm
Comfortabel
Leeftijd
0 tot 6 jaar
5 Items
749266008510
749266008510

Over Zoggs

De oorsprong van Zoggs bevind zich in Australië, waar de thuisbasis Sydney is. In 1992 was Zoggs het eerste merk dat standaard UV bescherming en gesplitste hoofdbanden op alle zwembrilletjes bood. Zoggs werd omarmd door de Australische zwemster Dawn Fraser. Het jaar daarop werd de "Zoggy seal" het icoon van de merk identiteit van Zoggs. Vandaag de dag is Zoggs een belangrijk wereldwijd merk van zwembrillen, trainingsbenodigdheden, zwemkleding en andere gerelateerde producten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.