TYR Nest Pro Nano transparant

TYR Nest Pro Nano transparant

LGNSTN_678
Op voorraad
€ 18,95

De TYR Nest Pro Nano zwembril is de wat kleinere variant van de normale TYR Nest Pro zwembril en bij uitstek geschikt voor trainingen en open water of triatlon wedstrijden. De kleinere pasvorm maakt deze zwembril uitermate geschikt voor jongeren en dames die baat hebben bij een wat kleiner model zwembril.

Kleur
  • Roze

Omschrijving

Het design van de TYR Nest Pro Nano is gebaseerd op de vogelnest architectuur van het Olympisch stadion in Beijing. De manier hoe het frame opgebouwd is doet denken aan de unieke structuur van een vogelnestje. De in elkaar geweven structuur zorgt voor extra sterkte en optimale steun. Het frame bestaat uit één onderdeel waarbij de neusbrug gemaakt is van extra zacht materiaal.

  • Kleinere pasvorm voor jongeren, dames of anderen die hier baat bij hebben
  • Polypropeen spuitgegoten nest frame design zorgt voor een unieke high-tech structuur
  • De hoofdband heeft gepatenteerde clips die het afstellen vergemakkelijken
  • De dubbele hoofdband met VTS (Varied Tensile Strength) techniek vormt zich optimaal langs het hoofd voor een stevige zit
  • De polycarbonaat glazen met anti-fog en UV-bescherming bieden een wijd zicht
  • De zachte TPR afsluiting is comfortabel en waterdicht
  • Patent voor de unieke Nest Frame technologie loopt

De TYR Nest Pro met spiegelende glazen is hier te vinden.

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Nee
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Vast
Soort glas
Transparant
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
Pasvorm
Comfortabel
2 Items
036702497411
036702497411

Over TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.