Aqua Sphere Kaiman Compact transparant
Aqua Sphere Kaiman Compact transparant

Aqua Sphere Kaiman Compact transparant

EP3070043LC
Op voorraad
€ 23,95

De Aqua Sphere Kaiman Small zwembril is de kleine variant van de bekende open water zwembril de Aqua Sphere Kaiman. De bril heeft een uitstekende pasvorm en het kleine frame is uitermate geschikt voor kinderen of vrouwen.

Kleur
  • Zwart
  • Clear / Groen

Omschrijving

De Aqua Sphere Kaiman Small heeft een 180 graden zichtsveld en 100% UV bescherming. Deze bril kan niet ontbreken bij de serieuse en recreatieve open water zwemmer. Deze degelijk bril biedt goede bescherming, is lekvrij en kan voor langere tijd comfortabel gedragen worden door mensen met een kleiner hoofd. Door de makkelijk aan te passen hoofdband is de Aqua Sphere Kaiman Small zwembril naast het zwemmen in open water ook uitermate geschikt voor het zwemmen in het zwembad. De glazen van de bril zijn voorzien van een coating die krassen en het beslaan van de glazen tegen gaat. De zwembril wordt standaard geleverd met een hard plastic hoesje, waarin de bril makkelijk in meegenomen kan worden. 

  • Makkelijk verstelbare hoofdband
  • Plexisol® lens
  • 100% UVA en UVB bescherming
  • 180 graden vrij rondom zicht
  • Krasbestendige en anti-fog coating

<span class="iqitreviews-title float-left">Reviews</span> <span class="iqitreviews-nb">(0)</span>

Geen reviews beschikbaar

Product details

Gepolariseerd
Nee
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Nee
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Vast
Soort glas
Transparant
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
Pasvorm
Klein en comfortabel
2 Items
3665771066494
191649106267

Over Aqua Sphere

De zwembrillen van Aqua Sphere zijn van goede kwaliteit en kunnen gedragen worden tijdens trainingen en wedstrijden. Vooral in het open water zwemmen en triatlon zwemmen staan de brillen van Aqua Sphere bekend om hun goede prestaties. In 1998 is Aqua Sphere begonnen in het Italiaanse plaatsje Genoa. Op zoek naar meer comfort voor de zwemmer zijn door Aqua Sphere diverse ontwikkelingen in gang gezet. Een wijd blikveld met onbelemmerd zicht en makkelijk in te stellen hoofdbandjes zijn een paar voorbeelden van deze ontwikkelingen. Vandaag de dag is Aqua Sphere nog steeds bezig met het ontwikkelen en optimaliseren van de zwembril. In samenwerking met topsporters worden steeds weer innovaties gedaan om de technologie, het comfort en de kwaliteit te verbeteren.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.