Ik wordt dit jaar voor het eerst gesponsord door Zwembrilletjes.eu. een overeenkomst waar ik heel erg blij mee ben.

Ik ben Jasmijn van der Burg en ben 19 jaar oud. Ik doe sinds 4 jaar aan triatlon. Dit seizoen is mijn laatste jaar als junior en ik race momenteel veel internationale junioren wedstrijden. Volgend jaar ben ik vooral van plan om over te gaan naar de Olympische afstand. Vorig jaar ben ik voor het eerst gaan zwemmen met Zoggs brillen tijdens de wedstrijden en ik ben er heel erg tevreden over!

Bij open water zwemmen is het natuurlijk belangrijk om te proberen rechte lijnen te zwemmen en niet zigzaggend op een boei af te gaan omdat je dan alleen maar meer meters zwemt. Met mijn nieuwe Zoggs brillen heb ik veel meer zicht op waar ik lig. Dit vanwege het type glas en de grote van de glazen. Ik kan me op deze manier beter oriënteren. De bril zuigt zich ook goed vast om je ogen waardoor hij minder snel afvliegt as je het water in duikt.

Zelf ben ik erg tevreden met deze brillen en blijf er zeker ook mee zwemmen. Ik raad ze ook zeker aan iedereen aan die in het buitenwater zwemt.

Over de auteur

Ivo Hofland

Groot zwemfanaat en online specialist, en daarom ook het brein achter Zwembrilletjes.eu. Als hij niet aan het openwaterzwemmen is of zich in de crossfitbox of yogastudio bevindt, deelt hij graag zijn kennis en ervaring en het laatste nieuws op zwemgebied. Stay tuned!

Bekijk alle artikelen