Afgelopen winter hebben wij zwembrilletjes.eu benaderd of zij wellicht ons wilde sponsoren. Omdat wij al een hele tijd gek zijn op de Zoggs wedstrijd brillen leek ons dit een erge leuke samenwerking.

Ik ben Karlijn van der Burg, 20 jaar oud en zwem al sinds mijn 10e jaar, ik doe sinds een jaar of 4 aan Triatlon. Dit doe ik op nationaal en internationaal niveau. Waarbij ik het meeste uitkom op de middellange afstand zoals 70.3 Ironman. Hiernaast doe ik ook wel mee met sprints en de Olympische afstand maar dat is vaak meer als training.

De zoggs wedstrijd brillen zijn met name in het openwater heel erg fijn. Je ziet veel meer dan met een gewone zwembril. Met mijn vorige merk brillen had ik altijd moeite met een rechte lijn naar de boei zwemmen simpel weg omdat ik de boei nooit zo goed kon zien.  Met deze bril heb je het idee dat je na 1 keer kijken veel meer ziet en bovendien heb je veel minder last van de schittering op het water.  Ze zitten ook heel lekker, door de flexibele neus stukken kan je hem zo op je gezicht zetten dat hij jou past en je dus geen last hebt van een lekkende bril.

Ik ben heel erg blij met deze sponsoring en hoop dat ik op deze manier ook andere mensen kan overtuigen van dit merk.

Over de auteur

Ivo Hofland

Groot zwemfanaat en online specialist, en daarom ook het brein achter Zwembrilletjes.eu. Als hij niet aan het openwaterzwemmen is of zich in de crossfitbox of yogastudio bevindt, deelt hij graag zijn kennis en ervaring en het laatste nieuws op zwemgebied. Stay tuned!

Bekijk alle artikelen