Een tijdje geleden ben ik benaderd door het voor mij toen nog onbekende merk Aqua Speed. Aqua Speed biedt een brede selectie van zwemartikelen aan en aan mij de vraag of ik ook hun zwembrilletjes via de webwinkel zou willen verkopen. Voor ik deze vraag kan beantwoorden komt hier eerst wat informatie over het merk.

Aqua Speed badpakken

Het bedrijf is gevestigd in Polen en opgericht in 1991. De focus ligt op de distributie van zwemproducten onder het eigen label Aqua Speed. Het merk heeft een groei doorgemaakt met als resultaat een nummer 3 positie op de Poolse markt, net na Speedo en Arena. De productie van zwemkleding wordt uitgevoerd in de eigen fabriek in Polen. De stoffen die daarvoor gebruikt worden komen uit Italië. De overige producten zoals zwembrillen, duikbrillen, slippers, flippers en snorkels worden in Azië geproduceerd. Met 20 jaar ervaring worden alleen de beste leveranciers gekozen. Deze leveranciers produceren ook voor Arena en Speedo.

Aqua Speed positioneert zich met kwaliteitsproducten voor een lage prijs. De prijs kwaliteitsverhouding zou dus beter moeten zijn dan bij de A merken zoals Speedo en Arena. Om er achter te komen hoe de kwaliteit daadwerkelijk is heb ik een proefpakketje ontvangen van Aqua Speed met de gepolariseerde Falcon P bril en de Champion wedstrijdbril. Binnenkort zal er via de blog een review verschijnen van beide zwembrillen.

Aqua Speed Falcon P
Aqua Speed Falcon P zwembril

Aqua Speed Champion
Aqua Speed Champion zwembril

Getagged in:

, ,

Over de auteur

Ivo Hofland

Groot zwemfanaat en online specialist, en daarom ook het brein achter Zwembrilletjes.eu. Als hij niet aan het openwaterzwemmen is of zich in de crossfitbox of yogastudio bevindt, deelt hij graag zijn kennis en ervaring en het laatste nieuws op zwemgebied. Stay tuned!

Bekijk alle artikelen