• -30%
TYR Polarized Special Ops 2.0

TYR Polarized Special Ops 2.0

LGSPL_100
Niet op voorraad
€ 24,47 € 34,95 -30%

De TYR Polarized Special Ops 2.0 is speciaal voor open water zwemmers en triathleten. Met de gepolariseerde glazen is het zelfs bij een laagstaande zon mogelijk om de schitteringen uit het water weg te filteren.

Kleur
  • Wit
  • Groen

Omschrijving

Met de gepolariseerde glazen van de TYR Polarized Special Ops 2.0 zwembril wordt het nog leuker om buiten te zwemmen. De glazen bieden optimale bescherming tegen het felle licht van de zon. Ze filteren schitteringen en reflecties van de zon en het water en beschermen ook nog eens tegen UV straling. Verder zijn deze glazen behandeld met een anti-fog laag waardoor ze minder snel beslaan. 

Het wat grotere frame zit comfortabel en wordt goed op de plaats gehouden door de dubbele hoofdband van silicone. Deze zwembril is bij uitstek geschikt om lange afstanden in het buiten water af te leggen. 

Reviews (0)

Geen reviews beschikbaar

Product details

Gepolariseerd
Ja
Gebogen glas
Ja
Spiegelend
Nee
Opbergen
Alleen zwembril
Neusbrug
Vast
Soort glas
Gepolariseerd
Vorm van het glas
Gebogen (180 graden)
Pasvorm
Comfortabel
036702423267
036702423267

Over TYR

TYR is gestart in 1985 in Huntington Beach, Californië door de twee Olympische atleten Steve Furniss en Joseph DilOrenzo. Ze gingen aan de slag met als doel om kwalitatief goede badpakken te maken met leuke prints. Dit is uitgegroeid tot een hele range aan zwemkleding en accessoires van de aller hoogste kwaliteit en met optimale performance. De naam TYR is afgeleid van de Noorse god Týr, god van de strijders. Met deze competitieve instelling zijn de atleten van TYR aan de slag gegaan. Door technologische ontwikkeling wil TYR dat sporters optimale prestaties neer kunnen zetten.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.