Tijd voor het open water

De temperaturen beginnen langzaam weer te stijgen en de echte open water liefhebbers staan weer te springen aan de rand van het water. Zonder pak is het water nog vrij koud, maar met wetsuit aan kan je al aan je eerste meters beginnen. Bij een nieuw seizoen past natuurlijk ook een mooie nieuwe zwembril.

Bij Zwembrilletjes.eu hebben we een grote collectie zwembrillen die speciaal geschikt zijn voor het zwemmen in open water. Een goede zwembril voor het open water heeft een comfortabele pasvorm met 180 graden zicht. Verder is het type glazen belangrijk. Gepolariseerde glazen zijn aan te raden om de schittering van de zon te verminderen. De merken Zoggs en Aqua Sphere hebben beiden goed aangeschreven zwembrillen voor het open water zwemmen. De bekendste zijn de Zoggs Predator Flex en de Aqua Sphere Kaiman.

Vergeet trouwens ook niet de Zoggs Aqua Flex en Aqua Sphere Kayenne zwembrillen. Deze zijn iets minder bekend, maar hebben ook de perfecte pasvorm voor het open water zwemmen. Sta je ook al te trappelen om het water in te duiken? Laat hieronder weten wanneer jouw eerste duik van 2017 gepland staat.

Klik voor een overzicht van onze open water zwembrillen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *