Zoggs Bluefinz Training Zoomers

Zoggs Bluefinz Training Zoomers

300690
Niet op voorraad
€ 34,95

Laat je spieren branden met de de Zoggs Bluefinz, deze zoomers gebruik je tijdens de training om je benen een extra stimulans te geven. Doordat je meer kracht met je benen kan zetten train je deze spieren sneller en meer dan dat je zonder zoomers zou kunnen bereiken. 

Omschrijving

  • Comfortabele training zoomers gemaakt van 100% gegoten silicone
  • Korte finnen speciaal extra stimulatie voor de beenspieren
  • Het design van de Zoggs Bluefinz biedt optimale voortstuwing en bijbehorende prestaties
  • Lichtgewicht en compact
  • Beschikbaar in de maten EU 33 tot 46

Reviews

Geen reviews beschikbaar

Product details

Over Zoggs

De oorsprong van Zoggs bevind zich in Australië, waar de thuisbasis Sydney is. In 1992 was Zoggs het eerste merk dat standaard UV bescherming en gesplitste hoofdbanden op alle zwembrilletjes bood. Zoggs werd omarmd door de Australische zwemster Dawn Fraser. Het jaar daarop werd de "Zoggy seal" het icoon van de merk identiteit van Zoggs. Vandaag de dag is Zoggs een belangrijk wereldwijd merk van zwembrillen, trainingsbenodigdheden, zwemkleding en andere gerelateerde producten.

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.