Nieuw in het assortiment van Zwembrilletjes.eu zijn de badmutsen van TYR. Dit van oorsprong Amerikaanse merk heeft stevige silicone badmutsen die lang meegaan en zonder zorgen gedragen kunnen worden. De badmutsen zijn in diverse kleuren en stijlen verkrijgbaar. Van de egale kleuren tot een vrolijke smiley of grafische print. Voor iedereen is er een favoriete badmutsen te vinden in het assortiment van TYR.

Badmuts van jouw favoriete land

Is jouw favoriete land de Verenigde Staten of Zweden? TYR heeft dan voor jouw een bijpassende badmuts te koop.

Badmuts van TYR uit de Verenigde Staten

TYR badmuts egaal van kleur

De standaard silicone badmuts van TYR heeft een mooie egale kleur. De badmuts is uitgevoerd zonder naden en sluit daardoor goed aan op je hoofd.

Badmuts van TYR in de egale kleur rood

TYR badmuts met uitgesproken print

Hou je van het strand? Ben je een mooie dame? En hou je van een uitgesproken badmuts? Ga dan voor de TYR Beach Babe badmuts. Deze badmuts heeft een stijlvolle grafische print die je laat opvallen in het zwembad.

Val op met de TYR Beach Babe badmuts

Een beetje horror met de TYR Mutant Zombie badmuts

Hou je wel van een beetje spanning en schrikt deze spannende print je niet af. Met de Zombie badmuts van TYR krijg je zeker aandacht in het zwembad.

Zombie badmuts van TYR

Getagged in:

, ,

Over de auteur

Ivo Hofland

Groot zwemfanaat en online specialist, en daarom ook het brein achter Zwembrilletjes.eu. Als hij niet aan het openwaterzwemmen is of zich in de crossfitbox of yogastudio bevindt, deelt hij graag zijn kennis en ervaring en het laatste nieuws op zwemgebied. Stay tuned!

Bekijk alle artikelen