Swim Secure Tow-Float ELITE
Swim Secure Tow-Float ELITE
Swim Secure Tow-Float ELITE
Swim Secure Tow-Float ELITE
Swim Secure Tow-Float ELITE
Swim Secure Tow-Float ELITE
Swim Secure Tow-Float ELITE
Swim Secure Tow-Float ELITE

Swim Secure Tow-Float ELITE

SSTOWFLOATELITE
Op voorraad
€ 26,95

De Swim Secure Tow-Float Elite of vrij vertaald sleepboei of zwemboei vergroot je zichtbaarheid in het open water. De Tow-Float wordt ook wel eens SaferSwimmer genoemd en is bij sommige georganiseerde open water afstanden verplicht. De Swim Secure Tow-Float Elite heeft aan de buitenkant een opbergvak waarin je wat te eten of te drinken in mee kan nemen. Ideaal om lange afstanden mee te zwemmen.

Kleur
  • Oranje

Omschrijving

Bij langere zwemtochten is het belangrijk om goed te blijven eten en drinken. Met de Swim Secure Tow-Float Elite is dit zeer eenvoudig. De zwemboei heeft een speciaal opbergvak waarin je wat te eten of drinken kunt meenemen. Bijvoorbeeld aan een bidon, een energiereep of wat gelletjes. Denk er ook aan dat je in het vak ook prima je afval mee terug kan nemen om thuis weg te gooien.

Naast dit vak heeft de Tow-Float Elite alle voordelen van de normale zwemboeien, zoals extra zichtbaarheid en de mogelijkheid om even uit te rusten tijdens het zwemmen. 

Let op: Zware voorwerpen, zoals bidons kunnen ervoor zorgen dat de zwemboei omgedraaid in het water komt te liggen. Om de kans hierop te verkleinen moet je de spullen in het opbergvak zo goed mogelijk verdelen en ook zo ver mogelijk richting de onder- en zijkanten. Het kan ook helpen om wat lucht te laten ontsnappen, zodat de zwemboei wat minder hard opgeblazen is.

  • Vergroot de zichtbaarheid in het water
  • Opbergvak aan de buitenzijde van de boei voor eten of drinken
  • Lichtgewicht met weinig weerstand in het water
  • Eenrichtingsventiel waarmee de boei snel kan worden opgeblazen

Product details

6 Items
0735850155951

About Swim Secure

Swim Secure, de maker van Dry Bags en Tow Floats uit het Verenigd Koninkrijk richt zich op open water zwemmers, triatleten, recreatieve zwemmers, families en iedereen die daar tussen valt. De missie van Swim Secure is om open water zwemmers veilig hun sport uit te laten oefenen. Swim Secure heeft zowel voor beginners als voor ervaren zwemmers producten in het assortiment zitten. De slogan van Swim Secure is "#Be Safer Be Seen", wat gelijk aanduid dat zichtbaarheid erg belangrijk is bij het zwemmen in open water.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Commentaar (0)
Geen klantenbeoordelingen op het moment.

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan verlanglijstje
Product toegevoegd aan vergelijker

Deze site gebruikt cookies om een optimale klantbeleving te creëren. Lees meer hierover in onze privacyverklaring en klik vervolgens op accepteren. Ook is de site beveiligd met Google reCAPTCHA en de Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing.